• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Игры » MineCraft » Карта втеча з в'язниці Майнкрафт
Карта втеча з в'язниці Майнкрафт
   Дата добавления :04.02.2023, 14:50
Сообщение #1


Специалист
Сообщений: 114
Статус: Offline
Репутация : 0



Карта Prison Escape створена для Майнкрафт з сюжетом, де вам потрібно буде втекти з в'язниці. На карті є кілька сюжетних розділів, які вам доведеться пройти.

Глава Перша: ніхто не знає, чому і як ви опинилися у в'язниці, але вам потрібно втекти зараз. Ви виявляєте, що вашим співкамерником є ​​Еврі, грабіжник, відомий тим, що вривався до будинків мільйонерів. Він у в'язниці за пограбування будинку Білла Гейтса. Еврі дає вам свій зламаний брухт, і ви використовуєте його, щоб вибратися з камери.

Розділ Другий: у коридорі ви бачите охоронця! Він каже вам, що він фальшивий охоронець на ім'я Лям, і вам нема про що турбуватися. Потім ви шукаєте відчинені двері, але натомість виявляєте, що охоронець залишив свій ключ біля дверей офісу №2. Ви відкриваєте двері і шукаєте щось, щоб продовжити втечу. Швидше за все, ви знайдете ключ до першого офісу.

Розділ Третій: ви виявляєте ключ до першого офісу, але все навколо залито кров'ю, а в стіні є величезна дірка. Потім ви переглядаєте шафи для зберігання та знаходите щоденник записів охоронця та ключ від камери. Ви читаєте щоденник і дізнаєтеся, що варта не дуже добре почувається. Ви також знаходите деякі страшні повідомлення, але не розумієте їх значення.

Глава Четверта: ви знаходите камеру із замком та ключем, який відкриває двері від камери Ляма. Ви оглядаєте його груди і знаходите залізний меч і копію ключа від спецназу зброї. Ви негайно відкриваєте спецназ зброї і крадете броню, зброю і молот із конфіскованої скрині. Молоток може знести слабкі стіни, такі як у першому офісі.

Глава П'ята: ви повертаєтеся в перший офіс і руйнуєте стіну, що тріснула. Ви нарешті втекли! Але рано радіти — зовні на вас чекає ЗОМБІ-ОХОРОНИК! Він, мабуть, той охоронець із першого офісу. Ви перемогли зомбі-охоронця, і тепер можете вільно жити з Еврі та Ліамом!


--------------------

Перейти в начало страницы
 
Форум » Игры » MineCraft » Карта втеча з в'язниці Майнкрафт
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: