• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Игры » MineCraft » Як встановити текстуру в Майнкрафт?
Як встановити текстуру в Майнкрафт?
   Дата добавления :04.02.2023, 14:52
Сообщение #1


Специалист
Сообщений: 114
Статус: Offline
Репутация : 0



Процес встановлення текстур у Майнкрафт ПЕ дуже простий, але у новачків можуть виникнути проблеми, тому в цій статті ми вирішили описати процес установки текстур для Minecraft PE.
Встановлення .mcpack
Для початку Вам необхідно завантажити на свій пристрій набір текстур у форматі.mcpack. Тепер, залежно від операційної системи, виконайте такі дії:
Android: відкрийте у файловому менеджері папку Downloads і знайдіть набір, натисніть на нього і гра автоматично запуститься і почнеться процес установки.
iOS: використовуйте браузер Safari для завантаження файлу і після завантаження натисніть на нього один раз, щоб гра сама запустилася і почала інсталяцію текстур.
Windows 10: два рази натисніть лівою кнопкою миші по файлу текстур .mcpack для встановлення текстур.

Установка .zip Android: розпакуйте папку з текстурами /games/com.mojang/resource_packs/. iOS: перейменуйте файл із .zip на .mcpack і натисніть на файл, щоб запустити інсталяцію. Windows 10: папку з текстурами розпакуйте з архіву в %LocalAppData%\Packages\Microsoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbwe \LocalState\games\com.mojang\resource_packs.
Тепер Ви можете запустити гру та активувати текстури глобально (працюватимуть для всіх світів), або в редагуванні конкретного світу.

Сподіваємось що ці прості поради, допомогли вам встановити текстуру в Майнкрафт


--------------------

Перейти в начало страницы
 
Форум » Игры » MineCraft » Як встановити текстуру в Майнкрафт?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: