• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Игры » Новости (общая тема) » Як заробити гроші в Mafia 3 ?
Як заробити гроші в Mafia 3 ?
   Дата добавления :27.12.2016, 11:20
Сообщение #1


Профессионал
Сообщений: 426
Статус: Offline
Репутация : 1



Гроші, гроші, гроші ... За шматок паперу з водяним знаком можна придбати все, що душі завгодно, в цьому жорстокому світі. Але ні за які суми можна купити сім'ю. Про це прекрасно розуміє Лінкольн Клей, руйнуючи кримінальний бізнес Нью-Бордо і знищуючи одного боса за іншим. Економічна система Mafia 3 побудована таким чином, що гравець може отримати грошові кошти різними способами, вдаючись як до активних, так і пасивних методів. Пограбувати довколишній магазин або завербувати боса Фріско-Філдс? Викрасти машину або найняти інформатора? Тільки ви вирішуєте, як заробити гроші в Mafia 3?

Весь кримінальний бізнес в Нью-Бордо побудований на жорстокості і насильстві. Торгівля зброєю та наркотиками, проституція і сутенерство, вічне протиборство кланів за райони міста - все це оточує Лінкольна Клея  вже на початку гри. Від того, який шлях ви виберете на старті ігрового сюжету, буде залежати ваш добробут. Якщо ви знищите всіх босів бізнесу, то заробляти доведеться активними способами. В іншому випадку частина завербованих лідерів буде приносити вам певний дохід.



Але, якщо ви чесні як в грі, так і в житті, то напевно вам захочеться очистити Нью-Бордо від криміналу, нехай навіть і злочинними способами шляхом убивств і залякування. За смерть певних персонажів поліція дає нагороду. Убивши, наприклад, сутенера або наркоторговця можна отримати кілька тисяч доларів. Однак крім порушення статті є й інші способи заробітку грошей в Mafia 3.

 
Так, якщо подружитися з Кассандрою, то вона дозволить вам встановлювати прослушку в будь-якій точці міста. Дана фішка дасть можливість дізнатися, де ті чи інші злочинці зберігають гроші. Хоча звичайний допит з пристрастю в Mafia 3 ніхто не відміняв. Чи не хочете вбивати - просто грабуйте збройові магазини. Правда, в касі рідко буває велика сума, а приїхала поліція бере хабарі як мінімум стодолоровими купюрами.

Для пацифістів і тих, хто не сприймає насильства, є більш простий спосіб заробітку. Викрадіть будь-яку машину в місті і доставте її в порт Нью-Бордо. Залежно від моделі авто ви отримаєте певну суму. Логічно, чим краще авто ви вкрали, тим більше грошей вам заплатять. Розбиті машини найкраще відвозити на звалище Берк. Здайте її під прес і отримаєте пару сотень доларів.

Не варто забувати, що райони, захоплені в процесі гри, будуть приносити вам прибуток. Коли убитий черговий бос, перед Лінкольном чекає великий вибір - кому з трьох лейтенантів віддати район. Якщо у вас не вистачає коштів на зброю або автотранспорт, то варто вибрати того помічника, який дасть вам найбільше грошей.

Де зберігати і на що витратити гроші в Mafia 3?

Як і в другій частині Mafia, в продовженні кримінального екшену також є можливість віддавати гроші на зберігання, щоб у випадку, коли вас спіймають не позбутися кешу. Зателефонуйте Віто і викличте «консільєрі», радника італійської сім'ї, якому можна довірити не тільки гроші, але і секрети. Не забудьте вказати, яку суму ви хочете відправити в притулок. Правда, як і в реальному житті, куди цікавіше в Mafia 3 витрачати кошти.



В першу чергу витрати будуть йти на покупку і поліпшення автотранспорту. Так як в Mafia 3 все також є автотюнінг і з'явилися круті маслкар шістдесятих років, гроші на автопарк будуть йти в неміряна кількість. Однак і збройовий арсенал потребуватиме вкладень. Так вибухівка від Берка досить дороге задоволення, а деякі рідкісні гармати від Кассандри за вартістю можна порівняти з розкішними автомобілями.


--------------------
Es gibt keine Schlüssel vom Glück. Die Tür ist immer geöffnet.

Перейти в начало страницы
 
   Дата добавления :09.06.2017, 12:30
Сообщение #2


Новичок
Сообщений: 5
Статус: Offline
Репутация : 0

треш


--------------------

Перейти в начало страницы
 
   Дата добавления :25.02.2019, 16:02
Сообщение #3


Новичок
Сообщений: 7
Статус: Offline
Репутация : 0

Да ладно.


--------------------

Перейти в начало страницы
 
   Дата добавления :15.10.2019, 11:54
Сообщение #4


Новичок
Сообщений: 4
Статус: Offline
Репутация : 0

На каких хостингах можно залить сайт сделанный на визуальном редакторе?


--------------------

Перейти в начало страницы
 
Форум » Игры » Новости (общая тема) » Як заробити гроші в Mafia 3 ?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: