• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум вебмастеров » Веб-строительство » Як збільшити ТІЦ сайту?
Як збільшити ТІЦ сайту?
   Дата добавления :02.07.2016, 20:57
Сообщение #1


Гуру
Сообщений: 842
Статус: Offline
Репутация : 2



1) Збільшення ТІЦ за допомогою каталогів
Реєстрація в тематичних і трастових каталогах - один з методів підняти ТІЦ. «Найкрутіші» каталоги в мережі - Яндекс.Каталог і DMOZ. У перший безкоштовно потрапити дуже складно, а платна реєстрація коштує близько 500 доларів. Але якщо у вас унікальний проект, аналогів якого поки немає в Яндекс - є шанс, що візьмуть безкоштовно. У DMOZ реєстрація безкоштовна, але потрапити теж дуже складно.
Крім даних каталогів, в мережі є безліч тематичних каталогів, в які потрапити простіше, але ефект від реєстрації буде значно менше. Шукайте саме тематичні проекти, ресурси, людей, які шукають і акумулюють на своїх сайтах посилання на проекти певної тематики - і пишіть їм про свій сайт.

2) Обмін посиланнями
Обмін посиланнями - ще один спосіб підняття ТІЦ безкоштовно. Наприклад, ви ставите посилання на тематично близький блог - натомість отримуєте посилання з даного блогу. Нарощувати ТІЦ таким чином необхідно акуратно, дотримуючись правил: не обмінюватися посиланнями з заспамленнеми сайтами, обмежити обмін з 10-15 найбільш якісних проектів, не створювати на своєму проекті лінкопомийки.
Зверніть увагу, що з новими і «нульовими» проектами обмінюватися посиланнями не будуть. Тому спочатку наростити ТІЦ свого сайту іншими способами, а потім працюйте з обміном.

3) Підняття ТІЦ за допомогою кросспостінгу
Кросспостінг - це напівавтоматичне або ручне розміщення однієї і тієї ж статті на різних сайтах, блогах, в соціальних мережах. Наприклад, ви можете розмістити фотографії статтю на свій сайт - і її анонс автоматично з'являється в вашому Твіттері, блозі в Живому Журналі, в групі ВКонтакте і т.д.
Даний спосіб ефективний, якщо є можливість розміщувати анонси на тематичних сайтах.

4) Як збільшити ТІЦ статтями?
Є два варіанти, як наростити ТІЦ статтями.

Перший - ви пишите якісні статті і пропонуєте розмістити їх на тематичних сайтах, але натомість просите вказати посилання на свій проект. Якісний контент коштує дуже дорого, тому власники сайтів можуть погодитися розмістити цікаву статтю в обмін на «вічне» посилання на ваш сайт.

Другий - ви купуєте недорогі статті на біржах копірайтерів, додаєте в них посилання на свій сайт і розміщуєте статті з посиланням за гроші на біржах вічних посилань.  Пам'ятайте, для нарощування тематичного індексу цитування важливо обирати сайт-донор з близькою тематикою - нетематичні посилання не допоможуть збільшити ТІЦ сайту.

5) Нарощування ТІЦ посиланнями
Ще одним способом підняття ТІЦ є купівля недорогих посилань з тематично близьких сайтів. Купити такі посилання можна, наприклад, на біржі Sape. Якщо ви зможете наростити ТІЦ сайту з меншими витратами, ніж дохід з продажів посилань - ви отримаєте прибуток і зможете заробляти практично необмежені суми, просто збільшуючи число проектів.

При покупці посилань для збільшення ТІЦ бажано вибирати сайти з високим показником індексу цитування, при цьому на сторінці донора ваше посилання повинно бути єдиним зовнішнім посиланням. 

6) Акції та соціальні мережі
Якщо у вас цікавий проект, користувачі самі можуть ставити посилання на ваш сайт. Але для цього проекту потрібно реальна аудиторія. Знайти її швидше і простіше в соціальних мережах, створюючи тематичні групи і розміщуючи в них посилання на ваші нові матеріали.

Проводьте акції, конкурси, умовою яких буде поставити посилання на ваш сайт. Так, конкурси вимагають грошей, але натомість ви отримаєте багато «природних» посилань і збільшите тематичний індекс цитування.

7) Як підняти ТІЦ безкоштовно?
Даний спосіб дозволяє піднімати тиц безкоштовно, швидко і ефективно. Створіть сайт, де можна безкоштовно скачати шаблони для WordPress і додайте в шаблони посилання на ваш проект. Робіть це легально, тобто попереджайте користувачів, що умовою використання шаблонів є збереження посилань на ваш проект. Всі, хто зроблять блог за допомогою вашого шаблону - будуть посилатися на вас і нарощувати ТІЦ проекту.

Аналогічно можна зробити різні віджети, кнопки, сервіси, які будуть володіти корисним функціоналом - їх будуть вбудовувати в свої проекти вебмастера, а натомість ви отримаєте посилання з їх сайтів на свій проект.

Ми розглянули основні способи підняття ТІЦ. Якщо ви знаєте інші варіанти, то пишіть в цій темі.


--------------------
Помогу в решении задач по химии и математике.

Перейти в начало страницы
 
Форум » Форум вебмастеров » Веб-строительство » Як збільшити ТІЦ сайту?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: