• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум вебмастеров » Веб-строительство » Як скласти анкор лист?
Як скласти анкор лист?
   Дата добавления :02.07.2016, 21:32
Сообщение #1


Гуру
Сообщений: 842
Статус: Offline
Репутация : 2

Щоб просунути сайт в ТОП за допомогою посилань, важливо правильно скласти анкор список всіх текстів посилань, які ви будете ставити на ваш сайт. Він складається на основі семантичного ядра сайту.

При складанні анкор-листа бажано враховувати наступні параметри:

тип сайту (комерційний або інформаційний);
частота запитів, які ви просуваєте;
частка розбавлених анкоров;
анкор посилань, вже встановлених на ваш сайт;
Розгляньмо докладніше, які бувають види анкоров (посилань)
Анкор з точним входженням ключової фрази

Анкор з точним входженням ключової фрази складаються тільки з запитів, по яких просувається сайт - без змін (разбавлений). Для високочастотних запитів рекомендована частка таких анкоров становить близько 30%, для середньочастотних запитів - близько 50%, для низькочастотних запитів - до 100% (тобто анкор для низькочастотних запитів можна розбавляти).

Розбавлені анкори містять в тексті, крім пошукового запиту - додаткове слово або кілька слів. Дані слова слугують для «розбавлення» пошукової фрази, тому що пошукові системи негативно ставляться до наявності великої кількості посилань з однаковими анкорами (може спрацювати антиспам-фільтр).

Як правильно розбавляти анкор-лист: для розведення можна використовувати низькочастотні запити, пошукові підказки, а також пошукові запити з Метрики, по яких перейшли на ваш сайт.

«Природні» посилання

Під «природними» посиланнями розуміються посилання, які з найменшою ймовірністю будуть сприйматися пошуковими системами як «продажні». Найчастіше такі посилання містять в анкорі адресу сайту або конкретної сторінки, назву компанії, назву сайту.

Частота запиту при складанні текстів посилань
При складанні анкор-листа важливо враховувати частоту і конкурентність за запитами. При просуванні за більш конкурентними і частотними запитами - необхідно ставити більше посилань на даний запит і навпаки.

Порада: за допомогою програм, наприклад, Yazzle, зніміть посилання з сайтів 3-5 конкурентів, які знаходяться в ТОП-10 за потрібним вам запитом і проаналізуйте їх анкор-лист на співвідношення прямих і розбавлених анкоров. Знайдіть закономірності і при складанні вашого анкор-листа використовуйте їх.

Морфологія і синтаксис
Для написання більш ефективного анкор-листа можна використовувати різні словоформи і синоніми стоять в анкорах слів.

У анкорах вкрай небажано використовувати знаки пунктуації, щоб не розбивати ключові фрази на частини.


--------------------
Помогу в решении задач по химии и математике.

Перейти в начало страницы
 
   Дата добавления :31.01.2022, 13:59
Сообщение #2


Новичок
Сообщений: 1
Статус: Offline
Репутация : 0

Варто б було додати, що просування посиланнями потрібно починати з аналізу конкурентів у видачі, з аналізу їх анкорного листа, тоді вже будувати стратегію нарощування власної посилальної маси. Різка динаміка посилань може давати негативні сигнали пошуковикам, тому в процесі просування сайту, варто визначити темп росту посилальної маси у конкурентів!


--------------------
Якщо потрібна допомога у просуванні сайтів, звертайтесь https://dziga.agency/seo

Перейти в начало страницы
 
Форум » Форум вебмастеров » Веб-строительство » Як скласти анкор лист?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: