• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общие интересы » Кино » Хлопці зі стволами фільм
Хлопці зі стволами фільм
   Дата добавления :27.12.2016, 01:12
Сообщение #1


Профессионал
Сообщений: 426
Статус: Offline
Репутация : 1



Цитата : Війна - це математика

Опис фільму хлопці зі стволами :

Навіщо працювати в катівнях задушливих офісів, коли можна придумати дієвий план по здобуванню легких грошей? У фільмі «Хлопці зі стволами» два не дуже успішних приятелі вирішуються на відчайдушний крок. Тільки ризикові хлопці можуть дозволити собі зв'язатися з Пентагоном, з доволі ризиковую пропозицією.

У Девіда Пекхауза все погано. Його майбутнє впевнено котиться під укіс. Він не зумів закінчити коледж, через що серйозно поскандалив з батьками. Ті часто допомагали синові матеріально, але зараз все змінилося. Змінивши достатню кількість робіт, хлопець зупиняється на найпринизливішої - масажувати спітнілі і жирні тілеса багатеньких клієнтів. Нещодавно його молода дружина оголосила про вагітність. Ця новина остаточно добила Пекхауза.



На горизонті з'явився хитрун Ефраїм Діверолі. У нього є деякі намітки про те, як поліпшити фінансову ситуацію друга й назавжди забути про проблеми. Досить стати учасником державного тендера з доставки зброї до Іраку і в кишеню можна покласти мільйони доларів. На подив, їх вислухали і підписали контракт. Хлопці продешевили, а й того, що їм запропонували, здавалося вистачить з лишком. Залишалася головна задача - зробити все якісно, ​​що уявлялося любителям покурити травичку і погуляти на вечірках друзям простіше простого.


--------------------
Es gibt keine Schlüssel vom Glück. Die Tür ist immer geöffnet.

Перейти в начало страницы
 
Форум » Общие интересы » Кино » Хлопці зі стволами фільм
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: