• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общие интересы » Кино » Фільм "Афера під прикриттям"
Фільм "Афера під прикриттям"
   Дата добавления :27.12.2016, 01:45
Сообщение #1


Профессионал
Сообщений: 426
Статус: Offline
Репутация : 1



Захищати невинних людей від брудних наркоторговців - справа благородна. У фільмі «Афера під прикриттям»  агент ФБР зі своїми колегами збирає компромат на справжню акулу злочинного світу. Для цього йому необхідно підібратися якомога ближче до цієї небезпечної людини, приміряти маску такого ж ласого до  легких грошей бандита.

На вигляд Боб Мейзур був звичайним сім'янином. У нього були діти і кохана дружина, будинок і купа родичів. Тільки робота у нього була незвичайна. Агент Мейзур працював на бюро федеральних розслідувань. Досить часто йому доводилося перевтілюватися в інших людей, прикидатися і діяти всупереч своїм принципам, але це тільки заради справи. Завдяки його відвазі і мужності, а також вмінню ставати своїм, багато негідників опинилися за ґратами.

Зараз Боб і його напарник Емір Абреу намагаються зловити на гачок Пабло Ескобара. Цей вбивця і торговець наркотиками ніколи і нікому не довіряє. Але Мейзура це не лякає. У нього є вигадана дружина, яку грає колега Кеті Ертс, а також непогана легенда. Якщо їм вдасться провести Ескобара, то це стане найскандальнішим і гучним затриманням за всю їх кар'єру.



--------------------
Es gibt keine Schlüssel vom Glück. Die Tür ist immer geöffnet.

Перейти в начало страницы
 
Форум » Общие интересы » Кино » Фільм "Афера під прикриттям"
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: