• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общие интересы » Кино » Мультфільм Епік
Мультфільм Епік
   Дата добавления :27.12.2016, 02:07
Сообщение #1


Профессионал
Сообщений: 426
Статус: Offline
Репутация : 1



Короткий опис мультфільму "Епік"

Запекла боротьба між добром і злом, порятунок природи від посягання недоброзичливців - сюжет мультфільму не новий, але у виконанні творців «Льодовикового періоду» виглядає більш ніж епічно.
Напевно, кожен з нас колись хоч трохи уявляв світ природи по-людськи живим, бачив в кульбабах дам, а в кониках солдатів. І ймовірно, кожен представляв боротьбу добрих і злих в цьому світі. А жвавої дівчинці Мері Кетрін, головній героїні мультфільму, довелося побачити все це на власні очі.
Повернувшись після тривалого часу відсутності додому, Мері Кетрін бачить свого батька вельми збожеволілим. Професор-відлюдник на прізвисько Бомба всю свою увагу приділяє вивченню лісової природи. Озброївшись збільшувальними приладами, він нишпорить по лісі в надії побачити те, що не бачили інші людські очі. Професор стає свідком війни між мікроскопічними арміями, прихильниками добрих і злих сил. Мері Кетрін довго відмовляється вірити у всяку «нісенітницю», поки чудесним чином не зменшується в розмірах і не потрапляє в круговорот подій цього мікросвіту.



--------------------
Es gibt keine Schlüssel vom Glück. Die Tür ist immer geöffnet.

Перейти в начало страницы
 
Форум » Общие интересы » Кино » Мультфільм Епік
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: