• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общие интересы » Кино » Фільм Акула Франкенштейн
Фільм Акула Франкенштейн
   Дата добавления :27.12.2016, 02:14
Сообщение #1


Профессионал
Сообщений: 426
Статус: Offline
Репутация : 1



Короткий опис фільму Акула Франкенштейн :

Тварини еволюціонують і пристосовуються мільйони років. Природа наділила їх такими здібностями. Однак у фільмі «Акула Франкенштейн» монстр, який вижив в глибинах океану, був створений людиною. В результаті експериментів вчених на світ з'явилося моторошне кровожерливе створіння. Воно довго чекало свого часу, щоб вирватися на волю. Через довгі роки, істота отримує таку можливість.

За часів Другої світової війни німецькі вчені багато працювали над створенням ідеальної зброї. Вони зайшли занадто далеко , але у них нічого не вийшло. Сироватка, яку нацисти розробили, не виправдала очікувань. Війна закінчилась. Фашисти програли, а експериментальна база була законсервована. Чудовисько не загинуло. Шістдесят років воно вивчало навколишнє середовище і пристосовувалося.

Відпочиваючі і туристи не підозрювали про небезпеку в воді. Вони купалися, засмагали і розважалися, допоки акула Франкенштейн не відчула запах людської плоті. За неї не потрібно боротися. Досить схопити гострими зубами. Їжа сама пливла до неї в пащу. З таким ворогом неможливо боротися. Тварюка вже мертва. Вона не відчуває страху. У неї немає інстинкту самозбереження. Людям доведеться знайти спосіб перемогти чудовисько, яке оселилося в морі.


--------------------
Es gibt keine Schlüssel vom Glück. Die Tür ist immer geöffnet.

Перейти в начало страницы
 
Форум » Общие интересы » Кино » Фільм Акула Франкенштейн
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: