• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общие интересы » Кино » Фільм Четверта фаза
Фільм Четверта фаза
   Дата добавления :27.12.2016, 02:18
Сообщение #1


Профессионал
Сообщений: 426
Статус: Offline
Репутация : 1



Короткий опис фільму "Четверта фаза"

Люди обожнюють себе випробовувати. Але вони повинні відчувати, де межа людських можливостей. Екстремальні види спорту підходять як не можна краще. Фільм «Четверта фаза» розповідає про декількох хлопців, які не знають страху. Для них адреналін і подолання різних перешкод замінюють будь-які радості життя. Сноуборд один з найнебезпечніших видів спорту. Про нього і піде мова в даній кінострічці.

Тревіс присвятив все життя заради приголомшливих відчуттів польоту і свободи. Дошка для нього єдине ціле, як ніби продовження тіла. Він відчуває її під ногами, управляє і контролює. Разом зі своїми товаришами хлопець облетів всю земну кулю і побував в найбільш недоступних точках світу, звідки скоїв стрибки.

Сноубордисти діляться враженнями, пояснюють, чому готові ризикувати собою, сенс їх захоплення. Не завжди все йде, як задумано. Часто трапляються непередбачувані ситуації. Якщо вчасно не зреагувати, можна поплатитися здоров'ям. Переломи рук і ніг дуже небезпечні, адже якщо травма серйозна, то кар'єра може швидко закінчитися. Цим хлопцям важливо показати, на що вони здатні, яких результатів досягли. Чи не в їхніх правилах зупинятися. Навколо повно недосліджених місць, і вони повинні їх підкорити.



--------------------
Es gibt keine Schlüssel vom Glück. Die Tür ist immer geöffnet.

Перейти в начало страницы
 
Форум » Общие интересы » Кино » Фільм Четверта фаза
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: