• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общие интересы » Кино » Опис фільму Я знаю де Ліззі
Опис фільму Я знаю де Ліззі
   Дата добавления :27.12.2016, 02:23
Сообщение #1


Профессионал
Сообщений: 426
Статус: Offline
Репутация : 1



Опис фільму "Я знаю де Ліззі"

Як далеко готові піти вбиті горем батьки заради порятунку власної дитини? У фільмі «Я знаю де Ліззі» сталася страшна трагедія. Дівчинка-підліток безслідно зникає. Ніщо не віщувало біди, але це сталося. Справлятися з цим доводиться її батькові й матері. Вони розлучилися кілька років до того, проте тепер це не мало значення.

Життя цієї сім'ї нічим не відрізнялася від інших. Чоловік і дружина одного разу зрозуміли, що більше їх нічого не пов'язує. Болісний процес розлучення позаду. Папа щиро любить свою дочку Ліззі. Їй п'ятнадцять. Вік, коли діти бешкетують: втікають з будинку, перестають розуміти прості речі, все ускладнюють. Але його дівчинка була іншою. Вона весела, слухняна, життєрадісна. І вона пропала.

Коли колишня дружина зателефонувала, обидва кинулися в поліцію. Це виглядало як викрадення, але з якихось причин злочинці не вимагали викуп. Як відомо, якщо зниклих дітей не знаходили протягом декількох годин, то їх сліди губилися. Мати і батько перебувають у стані напівнепритомності. Вони влаштовують прес-конференцію і оголошують велику нагороду за інформацію про дочку. З натовпу молода жінка кричить, що знає, де знаходиться Ліззі. Представившись медіумом, Трейсі Спенсер дає промінь надії. Їй вдається бачити дівчинку, і вона впевнена, що та ще жива.



--------------------
Es gibt keine Schlüssel vom Glück. Die Tür ist immer geöffnet.

Перейти в начало страницы
 
Форум » Общие интересы » Кино » Опис фільму Я знаю де Ліззі
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: