• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общие интересы » Видео » Хроники Хаоса для новичков
Хроники Хаоса для новичков
   Дата добавления :07.04.2020, 14:03
Сообщение #1


Гуру
Сообщений: 531
Статус: Offline
Репутация : 10



Обзор на героев Тея, Фобус, Астарот, Галахад, Артимус
Как играть в игру Хроники хаоса видео


--------------------
Instagram: neurology_dnipro

Перейти в начало страницы
 
   Дата добавления :18.09.2022, 15:53
Сообщение #2


Гуру
Сообщений: 531
Статус: Offline
Репутация : 10



Для Гранд Арени потрібно зібрати 3-ьох героїв по 5 штук. Бажано мати у кожній команді по 1 танку. Зробити це просто.

Популярні зв'язки героїв для гранд арени

Команди для Гранд Арени

З самого початку гри у вас будуть два хороші герої, яких ви будете застосовувати в кожному бою. Це танк Галахад і атакуючий герой із високим вампіризмом Ісмаїл.

Ісмаїла ми ставимо в першу свічку, а Галахада в другу. У третю зв'язку можна поставити Асатарота із Лютером. Після того як купите Чаббу або Зірі замініть Астарота.

У скринях може випасти герой Тесак, яким можна замінити танка у третій зв'язці.

Для боїв на Гранд Арені в Хроніках Хаосу треба мати лише 2 сильні команди героїв, тому що для перемоги достатньо виграти лише 2 бою з трьох.

Є невелика хитрість. На найсильнішу пачку героїв противника ми ставимо свою слабку. У результаті ми зливаємо 1 бій, але виграємо у двох.

Згодом у вас стануть сильними всі три команди героїв і тоді можна не замислюватися про зміну команд.

Ось мої пачки героїв для Гранд арени у грі Хроніки Хаосу.

Перша зв'язка найсильніша – Ісмаїл, Оріон, Темна зірка, Цін Мао та Майя. Майя не зовсім доречна, тому що знижує загальну атаку, але іноді вона рятує свої підхилом. Ісмаїл виступає у ролі танка. З його вампіризмом його важко вбити.

Друга зв'язка – Галахад, Арахна, Фобос, Тея та Артеміс. У цій пачці героїв теж є танк, є квол та три атакуючі.



Третя зв'язка – найслабша. Герої прокачано мало. Я ставлю її проти сильних суперників. З часом вони будуть завдавати хорошої шкоди і я їх розсортую. Астарот, Лютер, Йорген, Безликий та Фокс. Не найкращі герої. Ідеальним було б запровадити сюди трохи контролю у вигляді героя Сорвіголова, але в мене його поки що немає. Йорген у цій пачці ще не прокачаний, але щойно набере сили переміщу його в першу команду замість Майї.

Тепер дивіться відео, як я рватиму команду вище рівнем. Перша зв'язка героїв виконала свою справу, решта двох виграла.

Пачки героїв для Арени у Хроніках Хаосу
Гра на Арені відрізняється від гри на Гранд Арені у грі Хроніки Хаосу. Тут потрібна зв'язка найсильніших героїв. Бажано мати максимум контролю, щоб герої супротивника весь час були приголомшені.

Ось моя основна пачка. У подальшому в ній Цин Мао заміню на Йоргена чи Безликого. Добре виглядатиме у команді Корнеліус. Зараз у пачці для арени – Ісмаїл, Галахад, Темна Зірка, Оріон та Цін Мао. Замість Цин Мао можна ставити Арахну, але робити це треба за ситуацією.

Бої на арені відбуваються в автоматичному режимі. Згодом ви навчитеся підбирати зв'язки героїв, які виграватимуть.

пачка героїв для арени хроніки хаосу

Тут є просте правило, якщо в команді противника є Ісмаїл і будь-який танк, то у вас теж має бути Ісмаїл та танк. Взагалі Ісмаїл хороший герой, який тягне у будь-якому бою, але він має бути прокачений на пробивши броні. Я його ставлю у найсильнішу зв'язку.

Багато гравців використовують Джинжер, яка гарна у початкових рівнях гри Хроніки Хаосу. Її важко качати, каміння душ випадає погано, тому до 60-го рівня команди використовувати її не доцільно.


--------------------
Instagram: neurology_dnipro

Перейти в начало страницы
 
   Дата добавления :22.04.2023, 08:50
Сообщение #3


Новичок
Сообщений: 8
Статус: Offline
Репутация : 0



В "Хроники Хаоса", RPG-игре, процесс формирования сильной команды на старте игры является очень важным. Эта игра бросает вызов геймерам уже на первых уровнях, заставляя их прокачивать героев с самого начала. Таким образом, игрокам не даётся возможность выработать четкую стратегию действий и понять, что требует первостепенного внимания. Если вы только начали играть в "Хроники Хаоса" и еще не успели потратить все свои ресурсы, то этот гайд по быстрой прокачке команды будет вам очень полезен.
Одна из особенностей этой игры заключается в том, что каждое ваше действие в основной кампании может принести ценные ресурсы и награды. Поэтому игрокам нужно тратиться на улучшение команды с самого начала. Игра поощряет внутриигровую активность и наградит игроков за выполнение заданий и гринд, повышение ранга героя или потраченную энергию на сражения.
Существуют доступные квесты и награды во вкладках в левом верхнем углу экрана. Также можно найти вкладку "Задания" на главной панели меню, в нижней центральной части игрового окна. Необходимо также проверять почту, так как там могут появиться некоторые призы и вознаграждения.
Если игрок столкнулся с непроходимыми этапами кампании, то нужно заниматься гриндом на уже пройденных локациях, чтобы получить экипировку для повышения ранга персонажей, прокачать их уровень и пополнить запасы золотых монет. Это также хороший способ выполнить несколько заданий в рамках ивентов.
Рекомендуется начинать гринд именно с миссий, где выпадают камни души героев. Это достаточно долгий метод, поскольку в день игрок может получить всего три части одного героя. Однако, за перепрохождение миссий, игроки также получают лут, очки опыта и золото. Поэтому все важные миссии нужно проходить несколько раз, чтобы повысить уровень.


--------------------

Перейти в начало страницы
 
Форум » Общие интересы » Видео » Хроники Хаоса для новичков
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: