• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общие интересы » Вопрос/ответ » Твір на тему "Роль грошей у сучасному суспільстві"
Твір на тему "Роль грошей у сучасному суспільстві"
   Дата добавления :27.03.2016, 14:37
Сообщение #1


Гуру
Сообщений: 842
Статус: Offline
Репутация : 2

У наш час головний двигун всього соціуму - це гроші. Напевно, на всьому білому світі немає тієї людини, яка б не знала, що це таке. Коли ми чуємо слово «гроші», машинально в уяві вимальовуються папірці з різними цифрами й символами. Вони дають нам можливість жити, харчуватися і одягатися. На превеликий жаль, для більшості людей, гроші стали сенсом їхнього усього життя.
«Скільки б не було грошей, їх в будь-якому випадку буде завжди недостатньо»
Як відомо, гроші з'являються тоді, коли людина починає працювати. Ми ходимо в школу і вчимося там для того, щоб стати  справжнім фахівцем і забезпечувати себе й свою сім'ю. З самого раннього дитинства, я вислуховую те, що людям у яких є багато грошей живеться легко. Я розумію, що коли закінчу школу й інститут, мені потрібно буде щодня ходити на роботу. У фільмах показують замки багатих людей, їх шикарні машини та їх розкішне життя. Погоджуся, що мені б теж дуже хотілося жити так як і герої цих кінофільмів. І тоді я замислююся про те, яку роль відіграють гроші в моєму житті.
Гроші в моєму житті
Всі навколо тільки і говорять про гроші : вдома, в школі та навіть на вулиці.
Але я вважаю, що не варто жити постійними думками про зарабіток. Адже в світі так багато прекрасного, а люди живуть тільки розмовами про гроші. Я ще з дитинства усвідомив, що щастя - це не гроші, а рідні та улюблені люди поруч з тобою. Також, часто у голову лізуть думки, що на світі так багато хворих людей, для яких операція - це єдиний шлях порятунку. Знову таки, це коштує величезну купу грошей. Дуже страшно, коли тонесенька грань між життям та смерттю розділяється станом твоїх фінансів. Якби у світі був відносний баланс між бідними та багатими, жити стало набагато краще. Можливо мої думки є утопічними, але я вірю, що людство колись зрозуміє що справжнє щастя не в грошах. І навіть вже зараз небайдужі громадяни займаються благочинністю, а деякі готові віддати навіть останній шматок хліба тому хто цього дійсно потребує.


--------------------
Помогу в решении задач по химии и математике.

Перейти в начало страницы
 
   Дата добавления :19.02.2023, 15:32
Сообщение #2


Специалист
Сообщений: 114
Статус: Offline
Репутация : 0

Гроші – це важливий елемент сучасного суспільства. Вони стали невід’ємною частиною нашого життя і відіграють важливу роль у різних аспектах нашого існування.

По-перше, гроші є засобом обміну, завдяки якому ми можемо отримувати потрібні нам речі та послуги. Завдяки грошам можна купувати продукти харчування, одяг, транспорт та інші необхідні речі, а також користуватися послугами лікарів, вчителів, адвокатів тощо.

По-друге, гроші є засобом збереження вартості. Інвестування грошей може приносити великі доходи, а отже, створювати багатство. З іншого боку, можна використовувати гроші для забезпечення майбутнього – наприклад, для накопичення на пенсію.

По-третє, гроші мають велике значення для економіки. Вони є необхідним елементом у взаємодії між людьми та компаніями, допомагають розвивати бізнес та створювати нові робочі місця. Без грошей не могла б існувати більшість підприємств та інших організацій.

Однак, гроші також можуть мати негативний вплив на суспільство. Гроші можуть стати причиною корупції, бідності та нерівності, якщо їх розподіл не буде справедливим. Багатство деяких людей може зводитися до шкоди більшості населення.

Отже, гроші відіграють важливу роль у нашому житті та в економіці загалом. Але, щоб їх вплив був позитивним, необхідно забезпечити справедливий розподіл багатств.


--------------------

Перейти в начало страницы
 
Форум » Общие интересы » Вопрос/ответ » Твір на тему "Роль грошей у сучасному суспільстві"
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: